fbpx

Iedere dag zijn er twee voorstellingen van ongeveer 2 uur (met pauze) in de verwarmde circustent. Tickets zijn eenvoudig verkrijgbaar via deze site. Gebruik daarvoor de button onderaan de pagina. Hoe vroeger u boekt, hoe meer kans op de door u gewenste plaatsen. Op het kaartje hieronder ziet u een indeling van de circustent. Houd er rekening mee dat bij het circus niet gepind kan worden. Bent u dat vergeten, dan kunt u zelfs staande in de wachtrij voor de kassa nog online uw tickets aanschaffen. Het gemak dient de mens. Wilt u toch met contant geld betalen en heeft u dit niet bij u, Aan de overkant van de molen, naast het pand van kantoor van De Leeuw bevindt zich een pinautomaat. 

VOORSTELLINGEN

DatumShow 1Show 2
Zaterdag 21 december12:0015:30
Zondag 22 december12:0015:30
Maandag 23 december12:0015:30
Dinsdag 24 december12:0015:30
Woensdag 25 december12:0015:30
Donderdag 26 december12:0015:30
Vrijdag 27 december12:0015:30
Zaterdag 28 december12:0015:30
Zondag 29 december12:0015:30

* Alle genoemde aanvangstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveer tijdig voor de aanvangstijd en rang van uw keuze. De beschikbaarheid is beperkt.

LET OP:

Chipta is de ticketing partner van Groot Kerstcircus Leiden. Koop alleen tickets via Chipta (lees: deze website) of onze officiële partners. Koop uitsluitend tickets via deze website of officiële partners.

Rolstoelplaatsen

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar, u kunt uw rolstoelticket gewoon boeken. Om rolstoeltickets te reserveren kunt u zich vervolgens aanmelden bij grootkerstcircusleiden@gmail.com. Dan houden we er rekening mee in de voorbereiding.

Kassa

Tickets zijn vanaf maandag 16 december te koop aan de circuskassa aan de Lammermarkt. Aan de theatertent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circus versnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn. In de foyer kunt u alleen contant afrekenen. Geld opnemen bij de kassa of in de foyer is niet mogelijk. Wij raden u dan ook aan om voldoende contant geld mee te nemen of om te pinnen aan de overkant.

Toegangsprijzen

RangVolwasseneKinderen
Loge€38,-€33,-
Tribune 1€33,-€28,-
Tribune 2€28,-€23,-

* De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en transactiekosten. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. * Kinderprijzen gelden tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen, mits op schoot.

Wil jij profiteren van de vroegboekkorting? Boek dan vóór 20 december je tickets met 5 euro korting. Kies je voor de allerlaatste voorstelling op 29 december, dan krijg je zelfs 10 euro korting per ticket!

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen

Route & parkeren

Het Kerstcircus Leiden vind dit jaar plaats in een compleet andere circustent, in kerstsfeer ingericht en goed verwarmd. 

Het station ligt om de hoek, de bussen en taxi’s stoppen letterlijk voor onze deur en met de auto parkeer je makkelijk onder de circuspiste in de diepste parkeergarage van Europa. Om het circus te kunnen vinden kan je navigeren op ‘Lammermarkt Leiden’. Deze brengt je bij het circus en direct bij de garage.